Rubriky
Čo chýba slovenským wellnessom? Dotiahnuté detaily a tematická celistvosť s hotelom, tvrdia Denisa Holičová a Martin Mažár z blogu Milujemewellness.sk
Uverejnené: apríl 27, 2018
Blogeri Denisa Holičová spolu s Martinom Mažárom wellness milujú. Na začiatku, pred 5 – 6 rokmi bolo pre nich pravidelné víkendové wellness únikom, liekom na únavu a vyhorenie. Dnes žijú svoj splnený uletený sen – chodia do wellness zadarmo, či dokonca im za to platia a wellness živí.
Keď vzťah škola a prax funguje - Ján Jančula
Uverejnené: apríl 27, 2018
Riaditeľ zvolenského Hotela Academic už 15 rokov riadi a manažuje všetky prevádzky praktického vyučovania študentov Strednej odbornej školy hotelových služieb a obchodu Zvolen. Vďaka skúsenostiam z rôznorodých reálnych prevádzok sa absolventi školy hneď po jej ukončení plnohodnotne uplatnia na trhu práce.
Reklama, ktorá predáva - Ľubomír Šimko
Uverejnené: apríl 27, 2018
Klasická verzus online reklama, merateľnosť, priamy predaj, influenceri, Prieskumník, trendy, tipy a slovenská realita sú témami rozhovoru s Ľubomírom Šimkom, ktorý už 10 rokov úspešne a rád pláva vodami marketingu a kreatívnej reklamy. Miluje dynamickosť brandže a neustálu zmenu, ktorá ho motivuje k novým nápadom a riešeniam.
Hoteliera musí byť vidieť
Uverejnené: apríl 27, 2018
Srdce mu bije pre hotelierstvo a titul Hotelier roka je jeho splneným snom. Roky pôsobil na Slovensku a jeho slovenčina je presvedčivá. Väčšinu svojho profesijného života strávil v sieťových hoteloch a v tejto kategórii aj dostal Výročnú cenu Asociácie hotelov a reštaurácií Českej republiky (AHR ČR) Hotelier roka 2016. Radim Beneš, riaditeľ Clarion Congress Hotela Ostrava z najväčšej českej hotelovej siete CPI Hotels.
Vojto Artz prezidentom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov
Uverejnené: apríl 27, 2018
Valným zhromaždením Slovenského zväzu kuchárov (SZKC) a cukrárov bol zvolený za nového prezidenta SZKC Vojto Artz, ktorý vystriedal na poste doterajšieho prezidenta Branislava Križana. Záujmy kuchárov bude zastupovať v rokoch 2017 – 2021.