Rubriky
Stavbou roka 2015 je hotel
Uverejnené: máj 1, 2018
Charizmatická dvojica rozum a cit stoja za nejedným úspechom. Mali hlavné slovo aj v príbehu prerodu schátralého gbelianskeho kaštieľa na luxusný hotel Château Gbeľany. Premena zaujala odbornú verejnosť natoľko, že si objekt krátko po otvorení odniesol jednu z cien v súťaži Stavba roka 2015 K vydarenej rekonštrukcii priestorov okrem iných prispeli aj dizajnéri Katarína Fialová (interiéry) a Martin Ambruš (grafický dizajn).
Lucia Arbetová: Hotel je diagnóza – buď ho milujete, alebo nenávidíte
Uverejnené: máj 1, 2018
Najväčšia rakúska hotelová skupina prešla od februára v rámci zmeny stratégie zo značky Vienna International Hotels & Resorts na Vienna House. Čo znamená táto zmena pre hosťa a čo pre jednotlivé hotely? Pre odpoveď sme zašli za Luciou Arbetovou, riaditeľkou hotela Vienna House Easy Chopin Bratislava, jediného slovenského zástupcu siete.
Martin Korbelič: Formálnosť dnes hostí odrádza
Uverejnené: máj 1, 2018
Posledné roky sa mu profesionálne darí – pracuje pre najväčšiu gastroskupinu na Slovensku, je tvárou viacerých televíznych kuchárskych šou. Ako vníma tieto zmeny a slovenskú gastronomickú scénu, sme sa opýtali Martina Korbeliča.
Je naozaj zľavový klient „nekvalitný“?
Uverejnené: máj 1, 2018
Zmienka o zľavových portáloch pôsobí na hotelierskych stretnutiach ako rozbuška. Spoločnosť sa okamžite polarizuje a emócie naberajú na intenzite. My sme dnes pre zmenu dali po prvýkrát priestor druhej strane a do „arény“ sme posadili Zdenka Hoscheka, CEO a spolumajiteľa portálu Zľava dňa, trhového lídra segmentu zľavových portálov.
Andrea Ena: Kvalitu pizzerie prezradí Margherita
Uverejnené: máj 1, 2018
Krása slovenských žien prilákala k nám nejedného cudzinca. Jedným z nich je aj dnes už mediálne známy kuchár Andrea Ena. Pred 15 rokmi si zaumienil naučiť ľudí na Slovensku kvalitne jesť a priplatiť si za dobré jedlo. Dôkazom toho, že sa mu to skutočne podarilo, je široká a spokojná klientela jeho podniku U Taliana.