Rubriky
Úspechy slovenských kuchárov v Chorvátsku
Uverejnené: jún 6, 2018
Koncom marca sa v Rezorte Svpetrvs, Supetar na chorvátskom ostrove Brač konal XIII. ročník Medzinárodného kulinárskeho festivalu Biser Mora 2018. Zúčastnilo sa ho 300 súťažiacich z 19 krajín sveta. Medzi nimi aj 7 kuchárov zo Slovenska – členov Tatranského, Žilinského a Košického klubu SZKC.
Prvenstvo na Majstrovstvách SR vo filetovaní lososa obhájil Jozef Hromják
Uverejnené: jún 6, 2018
Sprievodným programom konferencie TREND Top Horeca manažment bol siedmy ročník Majstrovstiev SR vo filetovaní čerstvého lososa, ktoré organizuje spoločnosť METRO. Víťazný titul obhájil Jozef Hromják. Z jedenástich súťažiacich získal najviac bodov a takmer päťkilového lososa dokázal spracovať za šesť minút a štyri sekundy.
Crazy Culinary
Uverejnené: jún 5, 2018
Vznik tzv. šéfkuchárskych reštaurácií poteší srdce každého priaznivca kvalitnej gastronómie. Držíme palce nadšencom v bielych rondonoch, ktorí idú s kožou na trh nielen ako kuchári, ale aj ako majitelia-podnikatelia. Tak ako Michal Milec so svojím novootvoreným bistrom Crazy Culinary.
Bryndza na našich stoloch
Uverejnené: máj 10, 2018
Bryndza patrí k produktom, ktoré Slováci konzumujú s veľkou obľubou. Aké je jej miesto na Horeca trhu? Môže podnik jej ponukou v najvyššej kvalite strácať hostí?
Večer otvorenej kuchyne na Štrbskom Plese
Uverejnené: máj 2, 2018
Už po štvrtýkrát sa túto zimu uskutočnila v Hoteli Crocus na Štrbskom Plese zaujímavá a organizačne náročná akcia – večer otvorenej kuchyne. Do hotelovej kuchyne sa podarilo sústrediť šesť vyťažených slovenských top šéfkuchárov.