Rubriky
Obchod v čase koronakrízy
Uverejnené: november 4, 2020
Všetko je inak, ako bolo doteraz. Neplatia žiadne forecasty, dlhodobé či strednodobé plánovania, no základom prežitia je stále – v rámci možností – fungujúci obchod.
BIVIO a jeho NENORMÁLNA POHODA
Uverejnené: november 3, 2020
Vykladal poháre z umývačky a nosil ich na druhý koniec reštaurácie. Potichu si pohmkával a letmo pohladil po pleci čašníka pri bare. Ten sa na neho usmial. V hoteli BIVIO zažije hosť atmosféru, akú nikde inde – nenormálnu pohodu.
Aby vám hosť aj zamestnanec dôverovali
Uverejnené: jún 23, 2020
Ak boli štandardy a manuály v minulosti užitočným nástrojom fungovania podniku, tak dnes sa stali nevyhnutnosťou. Jedine ich správnym nastavením a dodržiavaním bude vaša prevádzka bezpečná pre hostí aj zamestnancov. Hlavnou povinnosťou manažéra je dnes zostaviť krízový prevádzkový poriadok a adaptovať na novú situáciu hostí.
Hotelová etiketa
Uverejnené: marec 13, 2020
Hotel môžeme prirovnať k predstaveniu. Sedíte v opere, zabudnete na okolitý svet, a je to pre vás zážitok. No ak natrafíte na čašníka, ktorý nevie, čo sa patrí, tak vám ho pokazí.
Senior, zákazník budúcnosti
Uverejnené: marec 13, 2020
Starnutie je globálnym fenoménom a počet seniorov sa aj na Slovensku výrazne zvyšuje. Téma neobchádza ani hotelový sektor, preto je dôležitá zmena myslenia, ktorá bude meniť aj marketingovú komunikáciu.