Rubriky
Prvenstvo na Majstrovstvách SR vo filetovaní lososa obhájil Jozef Hromják
Uverejnené: jún 6, 2018
Sprievodným programom konferencie TREND Top Horeca manažment bol siedmy ročník Majstrovstiev SR vo filetovaní čerstvého lososa, ktoré organizuje spoločnosť METRO. Víťazný titul obhájil Jozef Hromják. Z jedenástich súťažiacich získal najviac bodov a takmer päťkilového lososa dokázal spracovať za šesť minút a štyri sekundy.
Crazy Culinary
Uverejnené: jún 5, 2018
Vznik tzv. šéfkuchárskych reštaurácií poteší srdce každého priaznivca kvalitnej gastronómie. Držíme palce nadšencom v bielych rondonoch, ktorí idú s kožou na trh nielen ako kuchári, ale aj ako majitelia-podnikatelia. Tak ako Michal Milec so svojím novootvoreným bistrom Crazy Culinary.
Nemecká gastronómia zažíva boom, turistov lákajú na kulinárske cesty
Uverejnené: jún 5, 2018
Čoraz viac dovolenkárom dnes nevyhovuje neutrálna hotelová strava, ktorá ponúka všade takmer navlas rovnaké jedlá a neukazuje rôznorodosť domácej kuchyne. Na rastúci záujem o kulinárske cesty zareagovali aj Nemci, ktorí tento rok venovali rozvíjaniu gastronomického turizmu.
Hotel Lomnica, znovuzrodené kultúrne centrum Tatier
Uverejnené: jún 5, 2018
Zrekonštruovaný prvorepublikový Hotel Lomnica vykročil do nového života s noblesou, ako sa na prvú dámu Tatier patrí. Prvý rok fungovania vyhodnocuje jeho riaditeľka Zuzana Kovaľová a zároveň načrtáva jasnú líniu do budúcnosti.
Kathrin Noll: Život za zónou komfortu
Uverejnené: máj 11, 2018
Pomáhať obsluhe, dolievať kávu či debarasovať zo stola môžete pravdepodobne vidieť len jedinú generálnu riaditeľku hotela na Slovensku. A to hneď toho najlepšieho. Ak si radi posedíte pri mohutných kozuboch hotela na Štrbskom Plese, viete, že je reč o Kathrin Noll, GM Grand Hotela Kempinski High Tatras, ktorá pracuje neskutočných 15 hodín denne.