Categories
Dieťa je najnáročnejší hosť
Published: apríl 28, 2018
Cieľom hotelov pre rodiny s deťmi je „ušiť“ rodinnej klientele na mieru taký produkt, ktorý vyhovie potrebám a želaniam detí a ich rodičov tak, aby v hoteli strávili čo najvydarenejšiu dovolenku a to nezávisle od ročného obdobia a počasia.
Pekné hotely
Published: apríl 28, 2018
Pre zaradenie do rôznych sietí či asociácií sú hotely zväčša povinné spĺňať množstvo parametrov a štandardov. Nás zaujali hotely siete Pretty Hotels, ktoré musia spĺňať len jedinú podmienku. Musia byť pekné.
Zdieľaná ekonomika sa nás týka
Published: apríl 28, 2018
Špecifiká cestovného ruchu ho viac ako iné odvetvia predurčujú k citlivosti na určité ekonomické javy. Jedným z nich je aj zdieľaná ekonomika. Pretože cestovatelia sú tí, ktorí radi experimentujú, skúšajú, objavujú nové miesta a zážitky – a to presne zdieľaná ekonomika ponúka.
Majster kuchár SR 2016/2017
Published: apríl 28, 2018
Majster kuchár Slovenskej republiky za rok 2016/2017 je Peter Bracho z hotela Liptovský dvor v Jánskej doline. Rozhodla o tom odborná porota na finále súťaže na tohtoročnom veľtrhu Danubius Gastro.
Kurz varenia s Ľubom Herkom - STEAKY
Published: apríl 28, 2018
„Kvalita steaku je vždy o kvalite mäsa. O tom, ako tie zvieratá žili, akú potravu dostávali a ako boli porážané... Mäso treba vždy pred prípravou nechať 1 až 1 ½ hodiny pri izbovej teplote vydýchať. Tu je veľmi dobré použiť čerstvé bylinky, ktoré mäso prevoňajú. Následne opiecť z oboch strán, osoliť a okoreniť. A je obrovský rozdiel, akú soľ použijete...“ Vitajte na Kurze varenia, ktorým vás budeme sprevádzať po celý rok.