Categories
Je naozaj zľavový klient „nekvalitný“?
Published: máj 1, 2018
Zmienka o zľavových portáloch pôsobí na hotelierskych stretnutiach ako rozbuška. Spoločnosť sa okamžite polarizuje a emócie naberajú na intenzite. My sme dnes pre zmenu dali po prvýkrát priestor druhej strane a do „arény“ sme posadili Zdenka Hoscheka, CEO a spolumajiteľa portálu Zľava dňa, trhového lídra segmentu zľavových portálov.
Andrea Ena: Kvalitu pizzerie prezradí Margherita
Published: máj 1, 2018
Krása slovenských žien prilákala k nám nejedného cudzinca. Jedným z nich je aj dnes už mediálne známy kuchár Andrea Ena. Pred 15 rokmi si zaumienil naučiť ľudí na Slovensku kvalitne jesť a priplatiť si za dobré jedlo. Dôkazom toho, že sa mu to skutočne podarilo, je široká a spokojná klientela jeho podniku U Taliana.
Najlepší hotel na svete má Slovák
Published: máj 1, 2018
Viete, že najlepší hotel na svete je aktuálne hotel Aria v susednom Maďarsku? Hostia portálu TripAdvisor ho svojimi vynikajúcimi hodnoteniami vyniesli na pomyselný Olymp hotelierskeho neba. O hoteli, inšpirovanom hudbou, oceneniach, ale aj o živote a ďalších plánoch sme sa v hotelovom Sky Bare rozprávali s jeho majiteľom, slovenským rodákom Henrym Kallanom.
Absolútne víťazstvo CASSOVIA CUP 2016 patrí Kežmarku - Hotelová akadémia Otta Brucknera
Published: apríl 30, 2018
Hotelová akadémia Otta Brucknera v Kežmarku sa teší z ďalšieho úspechu školy. Na medzinárodnej juniorskej barmanskej súťaži CASSOVIA CUP 2016 v Košiciach sa oň postarali študenti odboru hotelová akadémia Adriana Majerová a Lukáš Jurčík.
Kuchárske talenty v Tatrách
Published: apríl 30, 2018
Už 25. jubilejný ročník jarnej gastronomickej výstavy jedál, slávnostných tabúľ, cukrárenských výrobkov a súťaž Tatranský kuchár 2016 v Hoteli Atrium Nový Smokovec bol pre predmetovú komisiu spoločného stravovania v Hotelovej akadémii v Liptovskom Mikuláši výzvou pripraviť žiakov na odbornú súťaž v kategórii kuchár junior.