Categories
Bryndza na našich stoloch
Published: máj 10, 2018
Bryndza patrí k produktom, ktoré Slováci konzumujú s veľkou obľubou. Aké je jej miesto na Horeca trhu? Môže podnik jej ponukou v najvyššej kvalite strácať hostí?
Donovalkovo, hlavné mesto detí
Published: máj 10, 2018
Ponuka turistického strediska na Donovaloch sa tento rok rozšírila o letnú novinku pre deti. K populárnym Habakukom pribudol interaktívny rodinný areál Donovalkovo. Za unikátnou atrakciou, jedinečnou nielen v rámci Slovenska, sa vašej rodinnej klientele naozaj oplatí vycestovať na celodenný výlet.
Rudolf Križan o investíciách BHP
Published: máj 10, 2018
Jedným z troch finalistov súťaže Hotelier roka bol Rudolf Križan, v tom čase riaditeľ Grand Hotela River Park. Kde pôsobí dnes a čo sa deje v jeho hotelierskom svete, sa ho časopis Hotelier spýtal na medzinárodnej hotelierskej konferencii v Budapešti, kde bol okrem nás jediným účastníkom zo Slovenska.
Hotelová akadémia v Žiline na víťaznej vlne!
Published: máj 10, 2018
Medailami ovenčená účasť na medzinárodnom veľtrhu DANUBIUS GASTRO 2018 v Bratislave potvrdila dominantné postavenie tejto školy nielen v regióne, ale aj v konkurencii škôl v rámci celého Slovenska. Zlatá medaila vo varení naživo, absolútny víťaz v kategórii STUDENÁ KUCHYŇA, 1. miesto a nominácia na medzinárodnú súťaž do Budapešti vo finále SKILLS SLOVAKIA GASTRO JUNIOR BIDFOOD CUP, ako aj absolútny víťaz barmanskej súťaže ST. NICOLAUS PLATINUM 78 – to je vynikajúci výsledok práce majstrov odbornej výchovy a žiakov, ktorí sú ochotní pracovať na svojom profesionálnom raste.
Večer otvorenej kuchyne na Štrbskom Plese
Published: máj 2, 2018
Už po štvrtýkrát sa túto zimu uskutočnila v Hoteli Crocus na Štrbskom Plese zaujímavá a organizačne náročná akcia – večer otvorenej kuchyne. Do hotelovej kuchyne sa podarilo sústrediť šesť vyťažených slovenských top šéfkuchárov.