Wellness & spa inovácie
Uverejnené: marec 22, 2019
Správanie klientov sa neustále mení. Zvyšujú sa nároky nielen na produkty či profesionálne ošetrenia, ale najmä na prílev nových poznatkov a informácií. Návštevníci priam bažia po inováciách, výnimočných procedúrach a poznatkoch o ich účinkoch. Pripravte im na jar svieže novinky.
Plánujete kúpiť prevádzku od predchádzajúceho majiteľa? Dajte si pozor na týchto 5 vecí!
Uverejnené: február 21, 2019
Ak si plánujete založiť vašu vlastnú reštauráciu, nemusíte začínať vždy od piky. Zaujímavou a často finančne menej náročnejšou možnosťou je zakúpiť si už fungujúce priestory gastro prevádzky, ktorá z istých dôvodov zanikla. Častokrát tak zdedíte aj plne funkčné zariadenie. Na čo si dávať pozor ako kupujete prevádzku s vybavením alebo bez neho od pôvodného od jeho bývalého vlastníka?
Ako pripraviť dokonalé espresso? Odpoveďou je filozofia 5 elementov
Uverejnené: február 8, 2019
Existuje niečo ako dokonale pripravené espresso? Tvrdí sa, že dokonalosť neexistuje, v Eurosam sa však k nej snažíme aspoň čo najviac priblížiť. Už viac ako 14 rokov chceme vedieť o káve všetko a robíme pre to maximum. Vďaka tomuto úsiliu, vznikla aj naša filozofia 5 elementov, hlavných pilierov, ktoré ovplyvňujú chuť kávy. Ktoré to sú?
Dizajnujeme s hoteliermi
Uverejnené: február 4, 2019
Originálny a štýlový dizajn v symbióze s úžitkovou hodnotou chce svojim klientom poskytovať architektonické štúdio INROOM. Nielen o svojich skúsenostiach s navrhovaním HORECA prevádzok hovorí konateľ spoločnosti Mgr. art. Michal Kysela.
Zdedené recepty a zero waste pod Tatrami
Uverejnené: január 31, 2019
Oprášené recepty, staré kuchárske knihy a zabudnuté suroviny dnes inšpirujú kuchárov najlepších reštaurácií sveta. Výnimkou nie sú ani slovenské špičkové podniky.